Ihana Malu Wilz ja hiilariöverit

Hei, mahtavaa uutta viikkoa kaikille! Viime viikko oli treeneistä kevennetty, mutta muuten niin täynnä erityyppisiä rankkoja juttuja, että! Kävin loppuottelun kelan kanssa, ja voitto kotiin.

Pieni varoituksen sana: postaus voi olla pidempi ja jollet jaksa lukea loppuun, ymmärrän!!! Paljon asiaa 🙂

Suuri jännitys oli myös se, että pääsin torstaina TYKSiin täydellisiin allerigiatesteihin iho- ja allergiapuolelle erikoislääkärin vastaanotolle. Kun aikoinaan eräs Doc sanoi: vältä kaikkea kalaa ja pähkinää, niin näin tein. Mutta mutta…hahhaaa…otettiin 40 prick- testiä ja vielä verikokeet ja ainakin Prick- testit olivat ok!!!!!!!! Tuskin verestäkään tulee mitään ylläreitä, joten tämä pääsee kohta kalaan ja pähkinöihin käsiksi! Olin siellä 3h, TYKSissä siis, ja siihen kuului nuo testit pistoksina, 2x erikoislääkäri, ihanat hoitajat, labrat ja niin mielettömän ihana ilmapiiri, ettei rahalla saa mistään tuollaista. <3 Suuri kiitos menee kyllä sinne!

Suurin syy jännittämiseen olikin keli… Juuri alkoi se sulamisvaihe ja isot tiet täynnä loskaa, alla tippa jäätä..kun ei ollut vielä siihen aikaan aamusta saatu

Lue koko postaus tästä