Ihana Sinä | Elokuu 2019


Kävin eilen aamulla hakemassa itselleni elokuun Ihana Sinä -kauneusboksin ja mulla loksahti suoraan sanottuna leuka auki, kun sain boksin avattua ja näin sen sisällön. Pidin heinäkuun boksista oikein kovasti, mutta tämä elokuun boksi oli vielä sata kertaa parempi! Ja se on multa aika paljon sanottu, kun omistan kosmetiikkaa jo sen verran paljon, etteivät nämä kauneusboksit välttämättä onnistu mua juurikaan sisällöllisesti yllättämään. Tämä yllätti ja tosiaan pelkästään positiivisessa mielessä. Mä laitoin heinäkuun boksin saatuani uuden kolmen kuukauden tilausjakson menemään, mutta mikäli boksien taso on jatkossakin yhtä huikea, tulen ehdottomasti jatkamaan tilaustani vielä pitkään. 
Ihana Sinä -kauneusboksin voit tilata joko 1 kk, 3 kk tai 6 kk jaksoissa. Mitä pidemmän jakson valitset, sitä edullisemmaksi yksittäisen boksin hinta tulee. 1 kk tilausjaksossa boksin hinta on 19,90 €, 3 kk tilausjaksossa 18,30 € ja 6 kk jaksossa enää 17,50 €. 

Elokuun boksista paljastui paljon luonnonkosmetiikkaa, mikä varmasti teki tästä boksista itselleni niin kiinnostavan. Boksi sisälsi Evolvea,

Lue koko postaus tästä