Ihana torstai

Tällä viikolla on meillä ollut sairastelua, niin lapsilla kuin itsellä. Olipa siten eilen kiva päästä Tuula-tätini kanssa oikein virkistäytymään. Hain tädin Sipoosta jo klo 8:00 ja täti sinkosi alennusmyynteihin sillä aikaa, kun vietin tunteroisen DECIEM-brändin lanseerauksessa Stockmannilla. 
Suomeen on lanseerattu neljä eri sarjaa DECIEMILTÄ: 
The Ordinary, joka onkin tällä hetkellä kaikkien huulilla super edullisten hintojen ja runsaiden hoitavien ainesosien vuoksi. The Ordinary tarjoaa tunnettuja ja tehokkaita teknologioita edulliseen hintaan. Sarjan tuotteet on pakattu minimalistiseen apteekkimaiseen ulkosuun, mutta valloittavat tehokkailla ja aktiivisilla tuotteilla.
NIOD-sarja sisältää käytännönläheisiä nisch-tuotteita ja uusimpia ihonhoidon innovaatioita. Sopii kuluttajalle, joka vaatii ihonhoidolta paljon. Sarjan Copper Amino Isolate Serum 2:1 tukee ihmisen tärkeitä toimintoja. Seerumin sisältämää kuparitripeptidiä löytyy mm. myös ihmisen plasmasta. Se aktivoi immuunijärjestelmän toimintaa ja lisää kollageenisynteesiä. 
The Chemistry brand tuotesarja sisältää edistyksellisiä Anti-Age-tuotteita koko keholle. Sarjan palkittu Hand Chemistry käyttää hyödykseen korkeimpia mahdollisia ainesosia käyttävää tiedettä. Hoitaa kahdeksaa ihon ikääntymisen merkkiä ja 19,5 % aktiivista yhdistettä sisältävä tiiviste kiinteyttää ihoa, parantaa ihon

Lue koko postaus tästä