Ihanaa ystävänpäivää ja vinkki ihanaan marenkikakkuun

Edellinen postaus oli kiitos miehelle, jolla on tärkeä rooli elämässäni, mutta tämä on teille rakkaat ihmiset, jotka jaksatte käydä kurkkimassa blogiani:) 
Joka on muuttunut pienen ajan sisällä sata kertaa.. ;D 

Kiitos joka ainoasta kerrasta ja ihan mielettömän hyvää ystävänpäivää kaikille!

Bongasin tämän marenkikakun, Pavlova- tyylisen herkun K- ruokasivuilta ja olen koklaillut että teen tänään myöhemmin tällaisen. Voin sanoa, että aika herkkua on!
Kopsaan reseptin tähän, jos vaikka joku haluaapi koklailla!

Marenkikakku:
Pohja4valkuaista2dlsokeria1tlmaissitärkkelys- tai perunajauhoja1tlPirkka vaniljasokeria1tletikkaaPäälle3dlkuohu- tai vispikermaan. 1 1/2rklsokeria1tlPirkka vaniljasokeria1ltuoreita mansikoita

Valmistusyli 60 minVatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaniljasokeri ja maissijauhot sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita joukkoon vielä etikka. Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen lautasella rengas, jonka halkaisija on noin 25 cm. Levitä marenkiseos renkaan sisään niin, että reunat jäävät vähän korkeammalle. Paista 125-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Anna kakun jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä kermavaahto kakulle ja koristele tuoreilla mansikoilla.
***

Itse muokkaan vähän niin, että en tee

Lue koko postaus tästä