Ihanan pehmeä sunnuntai


Aurinko kutittelee nänää verhojen takaa, päivän lämpotila alkaa hivuta plussan puolelle, linnut laulavat, se kielii keväästä ja tulevasta kesästä. Työviikko on takana ja ei ole kiire minnekkään, voi rauhassa loikoilla sängyssä, kääriytyä lämpimään ja pehmeään neuleeseen tai turkispeittoon. Laittaa leffan pyörimään ja juoda aamukahvit sängyssä rakkaan vieressä. Puputossut jalassa, kyllä kelpaa kölliä.
Mikä tässä on ollessa, antaa huolien pysyä poissa, nurkan takana. Sitä ehtii huomenna stressata.

Nautitaan hetkestä, nautitaan toisen ihmisen lämmöstä. Suljetaan kaikki muu ulkopuolelle, ollaan vain me, meidän porukka, meidän pieni maailma. Keskitytään vain toisiimme, pyjamabileet koko päivän, pelataan korttia ja lautapelejä, syödään piknik olohuoneessa. Se on meidän sunnuntai.
*    *    *    *    *
Kuvan ihanan pehmeä neuletakki on minulla aamutakin virassa. Alunperin neuloin sen ihan arkikäyttöön mutta ei ole enää yhtään tyyliäni, joten sopii hyvin aamutakiksi. Malli on aika vanha, oli Novitan lehdessä joskus 2000 -luvun alussa, lanka on todella pehmeää samettilankaa, josta silloin tehtiin paljon erilaisia

Lue koko postaus tästä