Ihania kesäpäiviä

Kuinka tyypillistä on, että juuri vapaapäivänä pilvisyys uhkailee, vaikka muutoin on joka päivä paistanut pilvettömältä taivaalta?! No lämpöä riittää, joten pilvisyys ei minua haittaa. Varsinkaan, kun en himoitse auringon tuomaa rusketusta. Ja olihan koko viime viikonloppu jo säiden puolesta ihan luksusta.

Tämän päivän vietin niinkuin kesäpäivä kuuluu viettää; rennosti. Pojat vietiin aamulla tarhaan ja lähdin siitä itse kokeilemaan Offerillan tarjoamaa hermoratahierontaa. Se oli just niin tehokas kuin arvelinkin ja nyt niska-hartiaseudulla vallitsee hyvin rentoutunut olo. Ensimmäistä kertaa vuosiin itseasiassa, joten täytyisi varmasti käydä säännöllisemmin avaamassa jumit. Todella epätodellinen fiilis esimerkiksi yrittää venyttää niskaa, kun sitä venytyksen tunnetta ei kerta kaikkiaan tunne. Jumitukset on avattu eikä lähelläkään niskaa tunnu olevan mitään mikä kiristäisi. Hämmentävää. Jotenkin siihen vuosia kestäneeseen lihasjumiin tottui ja olotila kaikessa kurjuudessaan tuntui normaalilta.

Iltapäivällä tuli puettua vähän mekkoakin päälle, sillä isommalla pojalla oli päiväkodin perinteinen Spring Concert. Tämän myötä pojat tulivat hieman tavallista aiemmin kotiin ja

Lue koko postaus tästä