Ihonhoidon supertarjous!

En toitota jatkuvasti postauksissa tarjouksista tai mainosta kaikkia käyttämiäni tuotteita, koska haluan tehdä niin vain parhaiden osalta. Haluan, että te lukijat saatte kauttani mahdollisuuden ostaa juuri niitä itseni parhaaksi kokemia tuotteita edullisemmin, enkä sen vuoksi lähde promoamaan kovin heppoisin perusteluin ainakaan aktiivisesti mitään. Lukijana olet ehkä huomannut yhden kosmetiikkabrändin ja tuoteryhmän, jota kuitenkin tarjoan teille säännöllisemmin. Haluan, että aina kun bongaan hyvän diilin tämän brändin osalta, kerron siitä mahdollisuudesta teille. Ensin palauttelen vähän mieliin mistä on kyse ja postauksen lopussa on megatarjous ja infoa kuinka pääset niihin käsiksi.

Omat kokemukseni Swiss Clinicistä ajoittuvat monen monen vuoden ajalle ja olen kirjoitellut useita kertoja tuotteiden käytöstä. Ei ole mitään järkeä kirjoitella kaikkea uudelleen, koska rutiinini eivät käytännössä ole muuttuneet. Tässä aiemmin kirjoittamani juttu mikroneulauksesta:

Nopeita tuloksia mikroneulauksella

Mikroneulausrullan ja -seerumien lisäksi Swiss Clinicillä on mm. seerumit ripsille ja kulmakarvoille, naamioita sekä hampaidenvalkaisusetti, josta itselläni myös hyviä kokemuksia. Voin myös suositella