IHONHOITORUTIINI (LUSH, CIEN, LUMENE…)

*Lushin tuotteet saatu blogin kautta ♡’
Mun ihotyyppi on sekaiho. Se kuivuu helposti, mutta myös rasvoittuu helposti, joten mulla siis erityisen tärkeää olisi runsas puhdistus, sekä runsas kosteutus. Lisäksi mun iho on aika herkkä ja punaisuutta esiintyy paikotellen. Jos teillä on samankaltaisuuksia ihossanne ja tämän ihonhoitorutiinin lukemisen jälkeen teille herää mieleen jotain vinkkejä, joita voisitte mulle antaa, otan niitä mielelläni vastaan!

KASVOJEN PUHDISTUS
Sebamed puhdistusaine – Tää on hyvä perus puhdistusaine ja varsinkin mulle oon kokenut tän hyväksi, koska epäpuhtauksia tulee silloin tällöin aika paljonkin. Tätä on myös helppo käyttää ja yleensä käytänkin tätä päivittäin samalla kun käyn suihkussa.
Cien puhdistuspyyhkeet – Lasken nämä mukaan myös, koska pyyhin noilla ensin meikit ja sen jälkeen menen suihkuun ja käytän tuota Sebamedin ainetta. Ilman muuta näiden lisäksi tarvitsee puhdistaa kasvot, mutta luultavasti kaikkien puhdistuspyyhkeiden jälkeen kannattaa. Aiemmin mulla oli käytössä Pirkan puhdistuspyyhkeitä, mutta niihin verrattuna nämä Lidlin ovat hellävaraisempia!
KASVOVEDET
*LUSH Breath Of Fresh Air- kasvovesi – Näitä

Lue koko postaus tästä