Ihonhoitorutiinini I Aamu

Jos nyt oikein muistan, en ole tainnut vielä koskaan avata omia ihonhoitorutiineja täällä blogissa. Zaza`s Petals-blogin Sarilla oli kiva postaus tästä aiheesta ja niimpä minäkin  kaivelin peilikaapista purkit ja tuubit avatakseni teille omia rutiineja.
Mä testaan niin paljon kosmetiikkaa, että voisin tehdä jatkossa tämän vaikka puoli vuosittain sillä osa tuotteista vaihtuu riippuen mitä milloinkin testaan ja mitkä ovat jääneet vakituiseen käyttöön.Toisaalta vuodenaikakin vaikuttaa paljon, talvella käytän öljyjä ja tuhdimpaa voidetta kuin kesällä.
Mutta tässä katsaus mun aamurutiineihin ja ajattelin tehdä samanlaisen postauksen iltarutiineista, vaikka jotkin tuotteet ovatkin samoja.
Pesen joka aamu kasvot kevyesti vedellä ja siinä vaiheessa kun alan meikkaamaan, suihkautan kasvoilleOlivia Klein vitamin spray toneria – raikastaa kivasti jaNeutrogenan micro clean – on näppylöille tarkoitettua täsmähoitoa jota käytän tarvittaessa.

The Ordinary Cafeinen Solution 5% +EGCG käytän silmänympärysiholle.Sen pitäisi auttaa silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin.
Helixium bio yeux:n kolmivaikutteinen silmänympärysvoide on ollut mulla testissä nyt jonkun aikaa ja sitä laitan sy-iholle aina tuon öljyn jälkeen. Tästä sarjasta

Lue koko postaus tästä