Ihonpuhdistustrendit tulevat ja menevät

Kun katsoo menneitä vuosia, saippua oli oikeastaan se ainoa tapa puhdistaa kasvot. Oli joitain merkkejä yli muiden, tai joiden ainakin ainakin mainostettiin olevan oikotie kauniiseen ihoon. Tottahan kaikki halusivat olla yhtä kauniita, kuin ne filmitähdet, jotka noita saippuoita mainostivat.Viime vuosina on taas markkinoille tullut vaihtoehtoja, kuten misellivedet, puhdistusöljyt ja -balmit. Veuhkotetaan kaksoispuhdistuksesta, joka voi olla hyvä vaihtoehto ilmansaasteista kärsivissä maissa, mutta mielestäni ehkä turhan rankkaakin Suomen puhtaampiin oloihin ja suomalaiselle, herkälle iholle.

Mutta minne jäivät puhdistusmaidot, tai oikeammin puhdistusemulsiot? Tätä aloin miettiä muutama viikko sitten, kun käteen osui jostakin löytynyt, korkkaamaton puhdistusemulsioputkilo.

Olen viime aikoina puhdistanut meikit kasvoiltani käyttäen puhdistusöljyä ja sen jälkeen misellivettä suuren vanulapun kanssa. Homma on toiminut hyvin, ja mitään pesevämpää en ole halunnut öljyn jälkeen, sillä kokemukseni mukaan se saa ihoni kuivumaan ja tekee kasvoille rohtuneet, punaiset läikät alta aikayksikön. Ei ollut hyvä juttu.


Nyt olen käyttänyt tätä italialaista puhdistusemulsiota öljyn sijasta, ja se pelittää vielä paremmin kuin Diorin

Lue koko postaus tästä