Iidan Vieraskynä: Kaaso äänessä

Moi kaikki Sanden lukijat! Niin kuin Sande teille aiemmin lupaili, mut on nyt päästetty tänne kirjoittelemaan kaasoilun fiiliksistä sekä häistä ja niiden suunnittelusta yleisesti mun näkökulmasta.

Olen siis Iida, toinen Sanden kaasoista!

Tutustuttiin Sanden kanssa lukion alkaessa vuonna 2010. Heti ensimmäisellä viikolla bongasin Sanden päältä lempibändini paidan ja siitähän se ystävyydeksi myöhemmin kehittynyt kaveruus sitten lähti! Koko kolme vuotta oltiin koulussa tiiviisti yhdessä, kunnes Sande pääsi lukiosta suoraan opiskelemaan Hyvinkäälle ja yhteydenpito hiipui. Näimme satunnaisesti Sanden käydessä Helsingin suunnalla ja kävin itsekin kerran Hyvinkäällä juhlimassa Sanden synttäreitä. Loppuvuodesta 2015 Sande palasi Espooseen ja ollaan sen jälkeen oltu taas yhteyksissä.

Tapasin Visan ekan kerran tammikuussa 2016. Menin Sanden luo Espooseen viettämään iltaa ja Visa oli tuolloin paljon Sanden luona. Visa on luonteeltaan kaikkien kaveri ja hauska ja hyvä tyyppi, joten tulimme heti hyvin juttuun. Monen monet illanvietot (joskus myös päivän-) on tuon jälkeen vietetty. Hauskaa on aina ollut ja myös Visan kaveriporukka on tullut

Lue koko postaus tästä