Illallinen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson -ravintolassa

*Yhteistyössä Clarion -hotelli  ja Kitchen & Table-ravintola

Terveiset Münchenin lentokentältä. Tässä on muutama tunti kulutettavana ennen jatkolentoa Prahaan, joten ajattelin vihdoinkin keretä kertomaan Marcus Samuelssonin illallisesta, jonne sain kutsun.

Sekä Jätkäsaaren että Lentokentän Clarion-hotelleiden ravintoloina toimii  Kitchen & Table -ravintolat, jotka  on ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa. Ravintolan fun dining -filosofian ytimessä ovat sosiaalinen syöminen, avokeittiö, yhteisölliset pöydät ja urbaani tunnelma. Menu yhdistää Manhattanin maut suomalaisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin.
New Yorkissa asuva ruotsalainen huippukokki Marcus Samuelsson on tunnettu ympäri maailmaa. Suomessa Marcus on ehkä tunnetuin Top Chef Masters-kilpailun voiton kautta. Kriitikoiden ylistämien Aquavitin makukombinaatioiden ja Marcuksen oman Red Rooster -ravintolan ansiosta hänestä on tänä päivänä tullut kansainvälisesti arvostettu kokki ja ravintolamaailman neuvonantaja.

Illallinen alkoi snacksillä, jota luulimme ensiksi jo alkuruuaksi. Kyseessä ei ollut mikään amuse bouche, vaan tuhti peruna-annos. En erityisemmin pidä voimakkaista ja tulisista mausteista, mutta annoksessa oli maut tasapainossa, eikä chilimajoneesi tuntunut liian vahvalta makuuni. Toisaalta ystäväni, joka rakastaa mausteista

Lue koko postaus tästä