Ilmastoimattomassa autossa: selviytymisopas

Myö lährettiin pari päivää sitten oikkee isolle kirkolle. Eli siis suuntana oli Tutun Bauhaus ja ostoslistana uusi lattia. Oltiin purettu edellisinä päivinä laatta kerrallaan vanhaa pois rautakangella ja ihana, uusi odotti jo meitä! Jipiiii!!!!

Sitten se totuus iski: meidän on pakko mennä sillä ainoalla autolla, jossa on vetokoukku. Ainoa auto,  jossa ei ole ilmastoa. Ilmatieteenlaitos lupaili kevyttä 33astetta. Oh great!!! Alkoi muuten jo illalla ahdistamaan tuo ajatus, kun matkaakin on sellaiset 60km/suunta.

Eipä siinä sitten, varusteet kuntoon!

Oma listani selviytymiseen: (Lopussa paras keino)
Iso vesipullo, 1,5lPieni vesipulloPieni pussillinen sipsejäPrego ladattava joku omituinen vedellä kiertävä kannettava viilenninSuihkupuloShortsit ja toppi, väriä vaaleaUrheilumieltäRambon asenne Radio CityAurinkovoideB-vitamiinia
Näillä siis varustauduin tuohon matkaan ja aamupäivästä olisi ollut se viisain lähtöaika mutta kun se ei narttukoiran juoksun takia onnistunutkaan niin helposti..kun kaksi urosta sekosi..niin lähtö sitten kuumimpaan aikaan keskipäivällä. Kuis muutenkaan. 

Alkumatka oli kutakuinkin jees, kun aurinko oli 10-tiellä vähän takanapäin meitä ja ikkuna auki, radio cityn pauhatessa. Fiilis että jesh, ei paha!

Lue koko postaus tästä