Ilmianna arjen sankari!

Nyt on mahdollisuus ilmiantaa arjen sankari, sellainen henkilö jonka tiedät ja tunnet, joka on joutunut koville koronan aikaan. Sääntöjä ei luonnollisesti ole ja henkilö voi olla sairaanhoitaja, lähihoitaja, perhepäivähoitaja, siivooja, kaupan kassa, opettaja, ihan kuka vaan, joka on koronan aikaan joutunut tiukille tai altistamaan työssään itsensä koronalle päivittäin.

Miten koville hoitajat joutuvat työssään altistaen itsensä päivittäin ja hoitaen koronapotilaita hiostavissa suojavaatteissa. Tai miten opettajat ovat taipuneet hurjan upeasti etäopettamaan lapsiamme karanteenin aikana.

Tai vaikka yksinäinen vanhus, jota ei ole päässyt tapaamaan ja joka kaipaisi pientä hemmottelua. Arjen sankari toki voit olla myös sinä itse, voit kommenttikentissä kertoa sinun tarinan miten korona on vaikuttanut elämääsi.

Hyväntekeväisyystempaukseen on lähtenyt mukaan Biozell, Remington, Neutrogena ja Natusan ja Essence. Eli neljälle arjen sankarille olisi luvassa jokaiselle joku näistä kyseisten brändien paketeista eli yksi paketti kullekin henkilölle. Eli voit myös kommenttikentässä kertoa mikä paketti olisi nimetylle henkilölle mieluisin vaikka en voi 100%

Lue koko postaus tästä