Ilonaiheita ja vähän surunkin

♥ Upeat auringonlaskut viime viikolla ja aurinko, joka vihdoin tuli esiin pilvien takaa. Säällä on muhun huomattava vaikutus ja aurinkoisella säällä olen aina paremmalla tuulella kuin synkällä kelillä.

♥ Hieman energisempi olo sen jälkeen kun lisäsin ruokavalioon enemmän kasviksia ja hedelmiä, sekä lisäsin veden juontia. Veden juominen on kyllä yllättävän haastavaa, kotona en muista juoda melkein ollenkaan.

♥ Vuoden ensimmäiset laskiaispullat, njam! Hetkeksi kadonnut leipomis- ja kokkailuintokin alkaa taas pikkuhiljaa palaamaan, toistaiseksi en ole kyllä jaksanut panostaa kuin viikonloppuaamupaloihin.


♥ Kauppoihin ilmestyneet ihanat tulppaanit, joilla olen jo kerran piristänyt kodin ilmettä. Keväällä haluaisi ostaa kukkia koko ajan!
♥ Ihanat löydöt töistä. Pidin duunishoppailusta kuukauden tauon ja viime viikolla lähtikin sitten mopo hieman käsistä. Kotiin lähti muun muassa yksi uusi Disneypehmo, Calvin Kleinin meikkipussi sekä kahdella tupsulla varustettu pipo. Shoppailuhimo näin kevään lähestyessä alkaa olemaan aika kova.

♥ Rauhalliset koti-illat, joihin on kuulunut Disneyleffoja, pitkästä aikaa kirjan lukemista, tuoreita hedelmiä sekä kasvonaamiolla ihon hellimistä.

♥ Tyttöjen kanssa

Lue koko postaus tästä