Iltapäivätee @ Clayton Hotel Ballsbridge

Ballsbridge on Dublinissa Liffey-joen eteläpuolella, ja halpa ynnä Ballsbridge ei ole mitenkään yhteenkuuluva sanapari. Asun tällä alueelle, ja alue on myös niinsanottu ”embassy belt” Dublinissa, eli kaikki suurimmat suurlähetystöt ovat alueella (Suomen suurlähetystö on aika pieni, ja se sijaitsee muualla, eli St. Stephen’s Greenillä kävelymatkan päässä). Alueella sijaitsevat myös ne kaikista kalleimmat luksushotellit.

Yhdessä niistä, eli Clayton Hotel Ballsbridgessä oli iltapäivätee tarjouksessa, eli 25 euroa. Pitihän se käydä testaamassa.
Täällä on riehunut Ciara-myrsky jo toista päivää, joten vaikka Clayton-hotelli on vain muutaman bussipysäkin päässä, menin sinne bussilla. Ei kukaan säily kastumatta, kun vettä tulee vaakasuoraan. Itse Grandstand-baari olikin maan alla vanhan hotellirakennuksen pihamaalla.

Täällä Irlannissa afternoon tea ei ole niin perinteinen kuin UK:ssa. Toisinsanoen, kun olen tutkaillut eri ravintoloiden iltapäivätee-menuita, täällä on paljolti korvattu voileivät kaikenlaisella kikkailulla. Niin tässäkin tapauksessa.

Klikkaa suuremmaksi.Olisin oikeasti halunnut niitä voileipiä, mutta niitä oli vain lasten ruokalistalla (11 euroa). Eikä niitä näytä pahemmin löytyvän minkään instanssin iltapäiväteeltä täälläpäin.
Suolaisten leivonnaisten

Lue koko postaus tästä