In & Out 11

Huomenta ♥ Heräilin tänään taas ennen auringonnousua blogihommien takia ja pienen alkukankeuden jälkeen sain pitkästä aikaa aikaiseksi In & Out -postauksen. En edes yritä vääntää näitä postauksia joka kuukausi, koska uusia kiinnostuksen kohteita ja inhokkeja ei synny kovin nopeasti. Tasaisen epätasaisesti ajattelin näitä kuitenkin kirjoitella jatkossakin, ainakin itse pidän näistä muiden blogeissa! Pidemmittä puheitta mennään katsomaan mistä mä tällä hetkellä pidän ja mitkä jutut saisivat tulla mun mielestä haudatuiksi.
In

Verkkosukkikset tulivat tänä keväänä oikein ryminällä muotiin ja pakko sanoa, että itseänikin miellyttää verkkosukkisten ja hieman revittyjen farkkujen yhdistelmä. Itsellänikin on nyt menossa kova verkkosukkisten metsästys, mistään ei ole vielä tullut vastaan kivoja. Hameiden kanssa nää sukkikset näyttävät myös hyviltä, mutta itse en ehkä laittaisi kyseistä yhdistelmää päälle – tai ainakin hame saisi silloin olla polvipituinen.

Chokerit taitavat olla jo ihan out, mutta mä ihastuin näihin vasta nyt. Aluksi pidin näitä aivan hirveinä, mutta pikkuhiljaa lämpenin – ensin näille naruchokereille ja perässä muillekin.

Lue koko postaus tästä