IN & OUT // PT.9

Mukavaa perjantaita ja älyttömän kivaa viikonloppua! Miun viikonlopun suunnitelmiin kuuluu tällä hetkellä hieman leipomista sekä paljon kameran kanssa yhteistä aikaa. Tarkoituksena olisi huomenna siis lähteä pienelle kävelylle kameran kanssa tuonne pakkaseen, jos linssiin tarttuisi vaikkapa muutamia kauniita luonto kuvia ūüôā Mitä teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu?

Tänään ajatuksena oli aloittaa viikonloppu täällä blogin puolella uusimalla IN & OUT -postauksella. Mitäköhän mielipiteitä tämän hetken trendeistä miulta löytyy nyt?

IN


KIPPARINLAKIT

Aluksi en välittänyt näistä hatuista melkeinpä lainkaan, mutta nyt kun näitä näkyy lähes jokaisella bloggaajalla ja muutamilla vastaantulijoillakin en vaan ole saanut näistä hatuista katsettani irti. Oon muutenkin tainnut viimeisen puolen vuoden aikana aika paljon innostua eri hatuista, joten toisaalta ei ihme, että nyt lähiaikoina oon tälle hattu mallille hieman lämmennyt.

LAVENTELI

Laventelin sävystä on tulossa kenties tämän kevään ja kesän suurin trendi. Itse olen tämän sävyn kanssa hieman niin ja näin, en ole saanut kunnolla tälle sävylle mielipidettä. Ajattelin kuitenkin laittaa tämän tänne In – kategoriaan, koska joissakin

Lue koko postaus tästä