IN & OUT TAMMIKUU 2018

Ajattelin että olisi tosi kiva tehdä pitkästä aikaa vanha kunnon in & out postaus. En edes muista milloin täällä blogissa on viimeksi nähty tämmöinen postaus joten tässäpä vihdoin olisi olkaas hyvät!
IN

KORSETTIVYÖT 
Olin ihan hilkulla ostaa Amsterdamin Primarkista tuollaisen mustan korsettivyön ja arvatkaa harmittaako kun en ostanut. Noihan on jo ollut muodissa aika kauan mutta mä oon vähän tämmöinen hitaasti lämpenevä joten oon vasta viime aikoina kunnolla tykästynyt noihin. Tuollainen vyö tuo kivaa särmää asuun kuin asuun ja toimii mun mielestä tosi kivasti esim vaikka liian löysän paidan kaverina. Voin kuvitella että tuo korsettivyö on varmasti erittäin mielipiteitä jakava asuste. Muistan kun itsekin näitä ensimmäisen kerran näin kuvissa joillain päällä ja mietin että ”no tossa on yksi asia mitä en ainakaan koskaan pue päälleni”. Jep.  

ADIDAS SUPERSTARIT KULTAISILLA RAIDOILLA
Taisin muistaakseni joskus pistää nuo addun superstar kengät in & out postauksen out osioon sillä ai että mä en sitten yhtään tykännyt näistä kengistä

Lue koko postaus tästä