Insomnia Show & Dinner, yhtä ilotulitusta ja herkullinen makumatka Italiaan!

Kaupallinen yhteistyö HOK-Elanto
Virgin Oil Insomnia Show & Dinner, yhtä ilotulitusta ja makumatka Italiaan! Jysäys sentään minkälaisessa ilotulitusmatkassa olin mukana. Helsingin keskustassa sijaitsevassa Virgin Oil ravintolassa virittäydytään Helsingin kuumimmalle bilekanavalle ja tanssitaan läpi yön New Yorkista Puerto Ricoon.
Ensin vei Italian herkullinen makumaailma mukanaan ja seuraavaksi tuli laitettua show:n tahdissa jalalla koreaksi ja pelkän colan voimalla. Mikä ilta, mikä huuma, mikä tanssin ja laulun riemu ja vielä kerran, aah mitkä ruoat! Ei ole mikään helppo rasti, että tämä ujo suomalainen lähtee tanssimaan show:n tahdissa. Mutta näin kävi ja kun käsijarrun päästi irti, niin johan oli korkkarit katossa. 
Show:n loistava menevä musiikki ja tanssin riemu ja upea laulanta veivät totaalisesti mukanaan iloisiin tiloihin. Tuli tunne, etten olisi halunnut illan koskaan loppuvan vaan tanssia ja nauttia show:n tuottamasta visuaalisesta ilopläjäyksestä loputtomiin. Erityiset peukut sille, että yleisö otetaan mukaan tanssin riemuun ja saimme oppia muutamia tanssikuvioitakin samalla ja se lannehan keinui ja kädet heilui. 
Siinä kohden kun

Lue koko postaus tästä