Inspiraatiokuvia uuteen kotiin

Ollaan nyt viikonloppu oltu tulevassa uudessa kodissa poistamassa tapetteja ja repimässä vanhoja kaappeja ja lattioita irti. Huomenna olisi aika varattu keittiösuunnitteluun pariin liikkeeseen ja alkuviikosta aloitellaankin jo seinien maalaukset. Meillä olisi tarkoitus maalata yksi olkkarin seinistä kokonaan mustaksi. Aluksi mietittiin mustaa keittiötä, mutta se söisi niin paljon valoa pienestä huoneesta, että päädyttiin sitten lisäämään mustaa olkkariin ja ehkä eteiseen.
Oon koko viime viikon selaillut inspiskuvia sen tyylisestä sisustuksesta mikä on ollut uuteen kotiin mielessä. Ajatuksena olisi ainakin mustaa, puuta ja metallia. Mulla on ollut aina aika vaalea sisustus ja nyt kaivattais lisää värejä ja vähän tunnelmallisuutta tummemmista sävyistä. Kun ollaan saatu maalit valittua ja lattiat tehtyä, niin tuota tilaa alkaa hahmottaa jo vähän paremmin. Remppahommien jälkeen voidaan sitten aloittaa sisustaminen tarkemmin ja ryhtyä toteuttamaan ideoita.

Makuuhuoneeseen meillä on suunnitteilla beige päätyseinä. Alkuviikosta käydään tosiaan valitsemassa ja vertailemassa maalisävyjä. Ei haluttais ihan pelkistetyn beigeä seinää vaan ajatuksena olisi, että sävy taittaisi

Lue koko postaus tästä