Inspiraationa sex and the city- 2

Noniin, edellisen postauksen jälkeen mulle jäi olo kun pitbullilla tai bulldogilla! Ihania koiria ovat, mutta jotenkin nainen ja voimannosto..tuo voimannosto…kuulostaa (ja ei pahalla, rakastan sitä) kuulantyöntäjältä! ūüėÄ Vaikka sisälläni elää se  pieni ja hentoinen Carrie..lihaksilla, massalla ja rintavarustuksella.

Mikä tekee Carriestä Carrien, on tietty Sarahin persoonallinen look. Kasvot, silmät ja ulkoisesti vaatteiden osalta (sarja&leffa) stylisti ja merkkivaatteet. Ah kun olisikin joku, joka jeesaisi, laittaisi hiukset ja meikkaisi! Ihan oikeasti nauttisin! Oma sisäinen Carrieni/Samanthani on kuitenkin aina jossain siellä.

Katsoin eilen taasen Sex and the City 2 ja aloin ajattelemaan. Mitäs jos, unohtaisi oikeasti kaikki neuvot, omat rajoituksensa ja sen, että ei ole sellaisia rahoja laittaa merkkivaatteisiin. ( I wish!)

Vaihtoehto a) jään murehtimaan ja haaveilemaan b) toteutan itseäni. Hmm… ok, nyt on pakko ottaa sellainen pieni reality- check tähän siltä kannalta, että korkkareissa tuolla meidän pihalla..ei. Mutaa ja muutoinkin ruoho- pohja eli ei kiinteää edes kuivalla kelillä. Vaihtokengät autoon! Mutta kuvittelen itseni raahaamassa

Lue koko postaus tästä