Inspiroidu ja eläydy – Sokkarin Shoppailut 26.-28.4.

Jyväskylän keskusta saa taas inspiroida ja ilahduttaa, kun ensimmäisen kerran järjestettävät Sokkarin Shoppailut tuovat meikän tyylisille kauneudesta, muodista, sisustuksesta ja entistä enemmän myös hyvinvoinnista kiinnostuneille tyypeille raikkaan ja monipuolisen, kaksipäiväisen tapahtuman ihan keskustan ytimeen!

Otinkin asioikseni yhteistyössä Kauppakeskus Sokkarin kanssa napsia teille mun parhaat vinkit kyseiselle viikonlopulle, jolloin keskustassa tapahtuu paljon ja esimerkiksi Vappuun ja Äitienpäivään on jo hyvä mahdollisuus alkaa valmistautua!

plussakokoisellekin muotia Sokokselta

Koska Sokoksen toisen kerroksen osasto kokee jatkuvasti pientä uudistumista, tuli mulle yllätyksenä että heiltä löytyy mm. Zizzin vaatteita! Marks & Spencerin lopetettua toimintansa Jyväskylässä, on osa valikoimasta sulautettu Sokoksen valikoimaan (ja työ tiiätte mitkä mun lempparifarkut on edelleen näin useamman vuoden jälkeenkin). Ihan tässä parin viikon sisään on valikoimaan tullut myös erä Minna Parikan kenkiä ja miehille Makian uutta mallistoa!

Sekä perjantaina että lauantaina järjestetään muotinäytökset (pe klo 17.30, la klo 13), jossa mukana on vinkkejä ja ideoita jokaiselle! Sokoksen kakkoskerroksesta tarjolla on normaalihintaiset

Lue koko postaus tästä