Instagram moonboard


Koitan kovasti etsiä sellaista rauhallista syksy fiilistä, instassa olenkin mäkättänyt hiukan siitä, että en oikein tiedä mitä tälle blogillekkaan tekisin. Hyvä hetki olisi siis pitää taukoa ja katsoa minne suuntaan blogi seuraavaksi menee. Suurin syy tähän on ajan puute tai en oikein jaksa keskittyä blogiin kun niin paljon tapahtuu elämässä asioita, pitäisi saada hengähtää edes jotenkin. Välillä tuntuu myös, etten tuo mitään uutta tänne vaan kierrätän samoja ajatuksia joka postauksessa.
Toki kun jostakin innostun, niin en osaa lopettaa yhteen vaan teen niin kauan samaa kun itse kyllästyn. Sekään ei pidemmän päälle kuitenkaan ole hyvä koska eihän mulle tänne huusholliin mahdu sellainen määrä roipetta mitä kuvittelen.
Siksi pitkästä aikaa päätinkin kerätä Instasta kuvat tänne blogiin, niin te jotka ette seuraa minua Instassa näette hiukan mitä kaikkea siellä tuon esille. Instassa pääsee kurkkimaan meidän arkeen, sekä näkemään ensimmäisenä uusimmat tuunaukset ennen kuin ne tulevat tänne blogiin.
Toisin sanoen blogi saattaa jäädä tauolle tai sitten innostun

Lue koko postaus tästä