INSTAWEEK 10

Päivä alkaa taas vetelemään viimeisiä tuntejaan, mutta ehdin kuin ehdinkin tänään blogin ääreen. Kun pitää blogista muutaman päivän tauon niin blogin avaaminen tuntuu todella vaikealta. Ei sillä, etten tykkäisi tätä tehdä, mutta pitäisi varmaan opetella siihen, että avaan blogin vain, kun se tuntuu helpolta ja luontevalta. 
Mutta nyt olisi taas maanantain tyyliin jakaa Instan kuvat. Kaipailisin Instaan uusia seurattavia, joten jos haluat uuden seuraajan Instagramiin niin heitä nimimerkkiä kommenttiboksiin! 🙂

1. Meidän pieni täytti 4 kuukautta.2. Mies toi kukkia ♥.3. Luulisi tuon asennon olla hieman epämukava…4. Lenkillä nauttimassa upeasta säästä.

1. Diego otti Rokan luutyynyn ja hirvilelun panttivangikseen, vapise berninpentu!2. Aamuvuoroon menossa.3. Lauantaina vietettiin treffipäivää.

1.-2. Lauantaina mentiin treffeille Grilsson ravintolaan, mihin ihastuttiin viime vuonna. Tällä kertaa tosin ruoka ei ollut ihan niin hyvää kuin viimeksi, mutta se ei haitannut.3. Lauantaina nautiskelin ystävän tuomasta valkoviinistä.4. Sunnuntai tuli maattua sohvalla, mutta illalla lähdimme vielä hieman ulkoilemaan koko perheen voimin.

Lue koko postaus tästä