INSTAWEEK 2

Huomenta ja kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Minulla on tänään jotenkin erityisen hyvä fiilis. Heräsin jo klo 6 pirteänä, herätyskello olisi soinut vasta tunnin päästä. Aamua piristy myös näky hyvinvoivasta kissasta, joka aiheutti viimeiset kaksi päivää stressiä ripuloinnilla ja oksentelulla. Tämä viikko tuntuu myös ihanan rennolta, koska alkuviikosta minulla on vain kaksi iltavuoroa, jonka jälkeen pääsen heti nauttimaan kahdesta vapaasta, johon olen sopinut jo yhdet koiratreffit. Myös viikonloppua odotan kovasti, koska minulla on yövuorot ja saan valvoa ne ystäväni kanssa. Aivan mahtavaa!
Mikä tekee sinun viikostasi mukavan? 🙂

1. Ennen join todella vähän kahvia, kotona en yleensä ollenkaan. Nykyään keitän kahvia aina ennen iltavuoroa.2. Iltavuoron jälkeen lähdin vielä Rokan kanssa lenkille.3. En todellakaan ole talvi-ihminen, mutta kyllä nämä aamulenkin maisemat saivat vain minutkin huokailemaan ihastuksesta.4. Diegonaattori oli alkuviikosta vielä terveenä, mutta loppuviikosta pakki heitti pojalla aivan sekaisin.

1. Adlibriksen tilaukseni saapui loppuviikosta. Näistä tulee niin ihanat joululahjasukat!2. Torstaina minulla alkoi kolmen päivän vapaat, joten

Lue koko postaus tästä