INSTAWEEK 42 & 43

Blogiin tuli yllättäen pieni tauko, kun tajusin, että ensiviikollahan vietetään isänpäivää ja joudun nyt käyttää kaiken mahdollisen ajan kutomiseen, että saan isänpäiväksi villasukat valmiiksi. Oletteko te jo hankkineet isänpäivälahjan?
Instassa olen ollut ahkerampi ja minut löytää sieltä nimimerkillä @lillil89.

1.-2. Saatiin nauttia täälläpäin Suomeakin komeasta ruskasta ja siitä nauttiin aina lenkillä ollessa.3. Upea syyspäivä oli hyvä viettää töissä… Onneksi työpaikaltani on kivat maisemat, joten niitä saa edes hieman sisältäkin ihastella.4. Pitkästä aikaa laitoin itseni kuntoon ja suunnistin Helsinkiin I Love Me-messuille.

1. Diegon kanssa rentoilua.2. Aamukahvi ennen iltavuoroa.3. Liian nopeasti menee ohi ruska-aika ja lenkillä jouduin harmikseni totetamaan, että melkein kaikki lehdet olivat jo tippuneet maahan.4. Pirtsakkana iltavuoroon.

1.-2. Aamupäivät ovat menneet ennen iltavuoroja kahvin ja villasukkien kutomisen parissa.3. Rakastan syksyn pimeitä iltoja.4. Talvimuki piti kaivaa esiin, kun maahan oli satanut yön aikana lunta.

1. Winter is coming…2. Tein ystäväpariskunnalle pienen kakun tytön syntymän johdosta.3. Hirvestyspäivä alkoi tulilla istuskellen.4. Saimme tänne upeat talviset maisemat.

1.-2. Metsästyksen

Lue koko postaus tästä