INSTAWEEK 43

Huomenta! Onpa ihanaa, kun saan pitkästä aikaa viettää maanantain vapaalla. Lauantaina koko päivä meni hirvimetällä, minkä takia tuo vapaapäivä tuntui ihan työpäivältä, joten ihan kiva, että nyt saan tämän päivän nauttia vapaalla olosta. En ole viitsinyt paljoakaan suunnitella tälle päivälle, koska loppuviikko on jo niin täynnä töitä ja suunnitelmia, että yksi päivä pitää mennä ihan vain fiiliksen mukaan.
Katsastetaampa viime viikon Instakuvat. Instasta löydät minut @lillil89 nimimerkillä :).

1. Hämi on ottanut nyt nukkumapaikakseen kuutioistuimen, mikä kaivettiin esille tupareita varten.2. Yövuorossa vahtimassa muiden unta. Ehti ainakin yhden villasukan tekemään loppuun.3. Viikolla kokeilin O’boy-muffinsseja.4. Facebook muistutti, että 8 vuotta sitten otin Aatun ja Aatu olisi nyt vähän reilu 8-vuotias. Tuon kuvan näkeminen toi Aatusta kaikki muistot mieleen, joten loppupäivä menikin hieman surullisemmissa fiiliksissä.

1. No se lumi saapui. Minä en löydä lumesta mitään muuta hyvää kuin sen, että ulkona tuli selkeästi valoisampaa. Muuten syksy olisi saanut mielestäni jatkua, koska se loppui ihan liian aikaisin.2.

Lue koko postaus tästä