INSTAWEEK 44

Niinhän siinä piti käydä, että minä sain jostain syysflunssapöpön. Eilen ennen elokuviin lähtöä kurkkuun iski kaktus aivan yllättäin ja se on siellä sitkeästi pysynyt. Viime viikolla minua palelsi monta päivää ja monille maalailinkin piruja seinille, että lyödäänkö vetoa, että saan juuri silloin flunssan, kun viimeisen näyttöni pitäisi alkaa. No nyt pitää sillä kuuluisalla sisulla jaksaa seuraavat kolme päivää – sitten on koulua ohi ja sen jälkeen ehtii sairastamaan!
Oletko sinä jo kärsinyt syysflunssasta?

1. Kahvit nassuun Haisuli-mukista ennen iltavuoroa.2. Töihin hain evääksi K-supermarketin salaattibaarista herkullisen salaattiannoksen.3. Töissä.4. Keskiviikkona lähdettiin nauttimaan luonnosta ja eräjormailemaan.

1. Pihlajanmarjat toivat ihanaa väriä muuten niin ankean sävyiseen luontoon.2. Ellulla taittui kynsi pahasti, mikä johti eläinlääkärikäyntiin ja nyt reppana joutuu olemaan ainakin kuukauden pois metsästä.3. Ilman Ellua lähdin lauantaina kuitenkin metälle ja passiin seisoskelemaan.4. Ellun kanssa köllitään.

1. Lauantaina pidettiin pitkästä aikaa kotona leffailta ja illan elokuvaksi valikoitui Netflixistä ’71.2. Sunnuntain naama, kun lähdettiin elokuviin katsomaan Tuntematon sotilas.3. Leffan jälkeen

Lue koko postaus tästä