INSTAWEEK 48

Olen pohtinut Instagramia ja ylipäätään kuvien muokkausta tässä lähiaikoina. Minun on tehnyt mieli ostaa erilaisia filtteripaketteja, mutta en tiedä kuinka nämä ovat käytännössä pelittäneet. Ajattelinkin kysäistä onko siellä ketään kuka olisi valmiita filtteripaketteja ostanut ja ovatko ne toimineen hyvin esimerkiksi puhelimissa? Varsinkin näin pimeään aikaan kaipailisin kirkkaampia filttereitä puhelimeeni.
Tässä tulisi taas viime viikon Instakuvat. Instasta minut löytää @lillil89 nimimerkillä.

1. Ulkona oli satanut hieman lunta, mikä sai vähän enemmän joulumieltä aikaan.2. Maanantain vapaapäivän nassu.3. Ihana Yankee Candle tuli poltettua loppuun, joten eteiseen lipastolle pääsi uudet kynttilät. Aloin vaan heti kaipaamaan Yankee Candlen tuomaa huumaavaa tuoksua, mikä sai koko kodin tuoksumaan ihan kuorruteilta piparkakuilta.4. Olen nyt yrittänyt skarpata ja taas kävellä töihin, ettei tarvitse Nissanin rutkua käynnistellä.

1. Päätin kokeilla tonnikalapastaa ja tämä osoittautui ihan hyväksi reseptiksi. Voisin sen joku päivä blogissakin ehkä jakaa.2. Rokan kanssa alettiin vahtaamaan Netflixiä.3. Aamukahvi.4. Vihdoinkin koitti joulukuu ja sai alkaa aukaisemaan joulukalentereita.

1. Lauantaina suunnattiin Helsinkiin katsomaan Kaija

Lue koko postaus tästä