INSTAWEEK 9 & 10

Taas on yövuorojen jälkeen palauduttu oikeaan rytmiin ja blogikin heräsi eloon. Vielä olisi tämä viikko aikaa osallistua Konjac-sienen arvontaan. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin käyhän jättämässä kommentti TÄHÄN postaukseen. Sunnuntaina julkistan arvonnan voittajan :).

1. Vapaapäivänä käytiin rauhallisella aamulenkillä.2. Siskoni oli hankkinut paljon puhuttua ruby-suklaata, mitä ei tosin minua maullaan säväyttänyt.3. Tarkoitus oli tehdä mokkapaloja, mutta pohja ei noussut tarpeeksi, joten päätin käyttää lässähtänyttä pohjaan osana pappilan hätävaraa.4. Aamukahvi ja Sennen-lehti.

1. Rokka jäi pallonsa kanssa mököttämään, kun minun oli aika suunnata töihin.2. Diegolla on olohuoneessa oma nurkka nukkumispaikkana, mikä ei tosin ole ehkä maailman tilavin paikka.3. Lauantain nassu, kun olin lähdössä juhlimaan ystäväni 30v synttäreitä.4. Sunnuntai meni porukoilla maistellen monien vuosien jälkeen laskiaispullaa. Ei se laskiaispulla ole vieläkään minun juttuni.

1. Pimeä ja kylmä ilta sai taas kaipaamaan kesän valoisia iltoja.2. Kävin ostamaan keväisiä tulppaaneja kotiin.3. Aamukahvia sai nauttia hyvällä fiiliksellä, kun sisään tulvi runsaasti luonnonvaloa.4. Viikonloppuna tuli käytyä pitkästä

Lue koko postaus tästä