Ipsy Glam Bag, heinäkuu 2019

 Tämä boxi se olikin reissussa todella kauan! Kaiken kukkuraksi se tuli Suomen-osoitteeseeni, joten kesti hiukan ennen kuin sain sen käsiini. Katsotaanpa, mitä se sisälsi.


Paljon oli taas käyttökelpoista tavaraa, ja Ipsyn mukanahan tulee aina pieni meikkipussi, joka on suhteellisen tukevaa tekoa ja kätevä esimerkiksi matkakosmetiikalle.


Meikkipussi oli tällä kertaa vihertävä ja lehtikuvioinen, ja vetimessä oli Ipsyn logo pinkillä pohjalla.


Ensin silmiin osui Pacifica Bronzer Duo Bronzed Rose, joka on Ipsylle tehty oma Limited Edition -tuote. Sävyjen nimet ovat Wild Rose ja Desert, varmaan arvaatte, kumpi on kumpi. Tuotteet ovat ruusu- ja kookosinfusoituja ja tuoksuvat myös niille. Plussana paletin takana on peili (en olisi sitä muuten heti hoksannut, ellei selosteessa olisi tätä erikseen mainittu…


Tähän teemaan sopien mukana oli Luxie Beautyn 1010 Small Contour -sivellin. Oikein oivallinen sekin juuri näitten korostusvärien levittämiseen ja häivyttämiseen.


Kuvassa on siveltimen vieressä Oseque-merkkinen käsivoide: Ultra Moisturizing Hand Cure in Black Forest of Dreamlike Fantasy. Onpas siinä nimihirviö…. Tämä korealaisen merkin

Lue koko postaus tästä