Ipsy Glam Bag Plus | Huhtikuu 2020


Huhtikuun Ipsy Glam Bag Plus saapui mulle viime viikolla ja nyt sain vihdoin ja viimein sen esittelyyn myös teille. Ipsy Plussassahan on se omasta mielestäni hyvä ominaisuus, että oman boksin sisällön pääsee näkemään jo heti alkukuusta Ipsyn sivuilta, eli tiesin nytkin jo monta viikkoa sitten mitä boksi tulee sisältämään. Tiesin myös samalla sisällön vilkaistuani, että tämä tulee olemaan toistaiseksi huonoin boksi, mitä olen saanut. Ja siis tämähän on toki vain mun henkilökohtainen mielipiteeni, sillä monet varmsti olisivat pitäneet tästä sisällöstä, ja oli tässä munkin mielestä myös niitä kivoja tuotteita. Mitä boksissa siis oli?

Kynsilakkoja, eyeliner, itse valitsemani luomiväripaletti, kangasnaamioita ja hoitovoide hiuksille. Eyelinereista olen saanut aivan tarpeekseni, sillä viimeisen puolen vuoden aikana olen tainnut Ipsystä saada nyt jo neljä nestemäistä eyelineria itselleni – tämä mukaan luettuna. Kynsilakoille ei myöskään ole mulla niin käyttöä, joten nekin koin hitusen tylsinä tuotteina tässä boksissa. Luomiväripaletti oli tosiaan itse valitsemani ja kangasnaamiot ja hoitosuihke ovat

Lue koko postaus tästä