Ipsy Glam Bag Plus | Syyskuu 2020

Syyskuun Ipsy Glam Bag Plussalla kesti ihan älyttömän kauan päästä Ipsyn varastoilta Planet Expressin varastolle. Tarkalleen sanottuna matkassa kesti melko tarkalleen kolme viikkoa ja mä aloin jo tulla epätoivoiseksi saanko pakettia itselleni ollenkaan. Yleensä Ipsyt ovat liikkuneet mulla Jenkkien päässä todella ripeästi ja lähes aina koko pussukka on mulla ennen Boxycharmia, mutta tällä kertaa meni toisin. Planet Expressillä puolestaan on hinnat taas selkeästi nousseet, ainakin mitä tulee edullisimpiin lähetysvaihtoehtoihin, mutta mä nappasin taas hieman nopeamman vaihtoehdon ja sain syyskuun Ipsy Plussani lopulta taas muutamassa päivässä Jenkeistä Suomeen. Lähtökohtaisetihan mä en ollut tästä syyskuun boksista/pussukasta turhan innoissani, sillä Ipsyllähän on mahdollisuus nähdä koko pussukan sisältö ja tiesin siis tasan tarkkaan mitä tulen saamaan.

Syyskuun Ipsy Plussan sisältö näyttää tältä. Mä olen nyt ehkä pikkuhiljaa alkanut tälle lämmetä hieman, mutta aluksi jo omia valintoja tehdessäni olin hitusen harmistunut boksin sisällöstä, sillä tämä ei muistuta mun mielestäni ollenakaan niitä Ipsyjä, joihin olen aina ollut