Isänpäivä 2017

Meidän isänpäivä alkoi vauvauinnilla. Herätys oli 7.30 ja tein omat aamutoimet, sitten imetin tytön. Mies ja poika veivät meidät vauvauintiin. Uinti sujui ihan hyvin ja kuten aina loppua kohti iskee väsymys, vauvoilla kun on se puolen tunnin kello.


Uinnin jälkeen mies ja poika hakivat meidät ja kotona sitten syötiin Kaesan leipomosta ostamaani kakkua. Kiitos tosiaan tutulle joka kävi hakemassa kakun puolestani itse kun olin reissun päällä. Kakku oli aika erikoisen makuinen, valkosuklaa maistui eniten. Päällynen oli mustaherukkaa.

Esikoinen ei ollut suostunut hoidossa tekemään isänpäivälahjaa ollenkaan, joten vikana hoitopäivänä he olivat leiponeet torttuja. Joten mentiin sitten sen mukaan. Hieman harmi, että tänä vuonna mentiin näin pienesti mutta tulipahan sekin päivä juhlittua. Olen ollut väsynyt monta viikkoa ja siksi tämä kirjoittaminen blogiin ei innosta. Olen ollut tämän viikon niin väsynyt, etten ole jaksanut edes isänpäiväkortteja väkertää ukeille ja iseille. Sain myös uuden lääkityksen unettomuuteen, mutta en tiedä onko siitä ollut hyötyä. Lähinnä se auttaa

Lue koko postaus tästä