Itse Ilkimys 3

Päästiin tyttären kanssa katsomaan Itse Ilkimys 3 leffaa.Liityin Finnkino lab:n ja tämän kautta oli mahdollisuus päästä näkemään elokuva ennen perjantain ensi-iltaa.

Itse ilkimys 3:ssa seikkailevat Gru ja Lucy, heidän ihastuttavat tyttärensä Margo, Edith ja Agnes sekä tietysti Kätyrit.
Vaikeina aikoina tarvitaan ilkimysmäisiä keinoja. Illumination Entertainmentin uudessa animaatiossa Gru ja hänen tuore vaimonsa Lucy palaavat valkokankaalle tyttäriensä Margon, Edithin ja Agnesin sekä aina arvaamattomien kätyrien kera. Elokuvassa Itse ilkimys 3 Gru saa tietää, että hänellä on kauan kateissa ollut lähes identtinen kaksoisveli Dru, ja kohtaa tähän asti pahimman vastustajansa: hillittömän kasaritelkkaritähden nimeltä Balthazar Bratt.(teksti lainattu finnkinon sivuilta)

Edelleen kehun Scape salia. Ihanat penkit, hyvin tilaa jaloilla ja isolle pyllylle.Peppu ja jalat ei puudu, vaikka katselisin vähän pidemmänkin leffan.
Itse elokuva oli hauska.Vähän oli ennakkoluuloja, koska ei olla näitä leffoja totuttu katsomaan alkuperäiskielellä.Turhaa tämä oli, leffa oli hyvä englanniksikin.Mietittiinkin tyttären kanssa, että tämä tulee olemaan ihan huippu suomeksi.Suomessa on ihan huippu ääninäyttelijät.
Leffa jatkoi siitä, mihin edellinen loppui.Tarina kulki

Lue koko postaus tästä