Jäätelöä hiuksille

*tuotteet saatu pr-näytteinä

Sain Kauneudenverkkokauppa.fi:stä loppuvuodesta mahtavan lähetyksen,joka sisälsi mm.mielenkiintoisia INEBRYA ICE CREAM-sarjan hiustuotteita. Testaan nyt alkuvuodesta Kauneudenverkkokaupan toimivuutta ja asiakaspalvelua
blogissani ja toki myös kerron teille hyviksi havaitsemistani tuotteista.
Kauneudenverkkokauppa on selkeä ja valikoima monipuolinen, 
asiakaspalvelu ihan A-luokkaa, pieni yhteisö on äärimmäisen tehokas ja ystävällinen.
Sitten katsaus tuotteisiin jotka ovat tällä kertaa hoitavia hiustuotteita.

INEBRYA ICE CREAMDry-T naamio 500 mlVoimakkaasti ravitseva hiusnaamio kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille. Silkki- ja Vehnäproteiineilla vahvistettu koostumus ravitsee, suojaa ja vahvistaa hiuksia.
Aikaansaa upean kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset. Erinomainen selvittävä vaikutus jättää hiukset pehmeiksi ja elinvoimaisiksi.
INEBRYA ICE CREAMDry-T shampoo 300mlRavitseva ja syväkosteuttava shampoo kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille.Sisältää Silkki- ja Vehnäproteiineja, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja vahvistavat hiusrunkoa.Pehmeä koostumus jättää hiukset silkinpehmeiksi, eloisan kiiltäviksi ja helpoiksi kammata. Ihana tuoksu!

Tuotteet saatu pr-näytteenä

INEBRYA ICE CREAMKeratin Restructuring shampoo 300mlJälleenrakentava keratiinishampoo, jonka tehokkaasti puhdistava vaikutus jälleenrakentaa ja tuo syväkosteuttavan sekä ravitsevan vaikutuksen. Se hallitsee ja poistaa kähäryyttä jättäen hiukset erittäin kiiltäväksi.
Soveltuu erinomaisesti kemiallisesti suoristetuille ja karheille hiusrakenteille, jotka altistuvat usein kemiallisille

Lue koko postaus tästä