Jäikö sinne mahaan vielä toinenkin vauva?

Minulle synnytyksestä palautuminen tapahtui nopeampaa kuin osasin kuvitella. Tiedän, että minun palautuminen ei ollut extra nopeaa ja siinä ei tapahtunut sellaista ihmettä, että kaikki kilot jäi synnytyssaliin niinkuin kuin monella muulla. Itselleni synnytyksestä palautuminen oli kuitenkin ihme, sillä maha on lähtenyt älyttömän nopeasti.

En odottanut palautumiselta oikeastaan mitään. En laittanut mitään oletuksia siihen. Oikeastaan ajattelin, että olisin kilojen kanssa vielä vuodenkin päästä synnytyksestä. Ajattelin, että joudun ostamaan kaksi numeroa suuremmat shortsit kesäksi ja vanhat paidat menisi uusiksi. Yllätyin positiivisesti kun yhdet shortsit kaapista mahtuivat jalkaani pari viikkoa synnytyksen jälkeen. Noilla shortseilla mentiinkin koko kesä. Kesän loppu vaiheessa olisi muutkin shortsit mahtuneet jalkaan, mutta ne kiristi vielä aavistuksen.

Olin varma, että peppuni katoasi lähes olemattomaksi, mutta iloiseksi yllätyksekseni se on tallella. Onhan se aavistuksen littana ja kaipaa treeniä, mutta minulla on peppu. Olen siitäkin todella kiitollinen. Nyt on päästy siihen pisteeseen, että kaikki vanhat farkut mahtuu jalkaan. Kaikki vanhat paidat mahtuu päälle.

Lue koko postaus tästä