Jämälankasukat

Marraskuu on minun kuukauteni, olen syntynyt marraskuussa, synkimpänä kautena…Ehkä siksi olen aina niin synkkä, siksi olen niin kovin kuumaverinen ja temperamenttinen. Mene ja tiedä, marraskuu on kuitenkin sellainen kuukausi, joka on hyvin rakas vaikka en kylmää siedä ja mielestäni tämä kyseinen kuukausi on todella koko vuoden kurjin monin tavoin. Tässä kuussa on myös todella vaikeaa löytää mitään positiivista, tämä kuukausi kahlataan läpi kuin mentäisiin suoraan suonsilmään.

Mutta, jotta tämän synkän jakson jaksaa on ihan pakko kaivaa niitä postiivisia asioita ihan mistä tahansa. Tänään ensimmäisenä päivänä minä ihastelen sukkiani, jotka olen tehnyt lankajämistä. Lankaa on turhaa kysellä, sillä yhtään vyötettä ei ole tallella, enkä ole vielä löytänyt instasta tai täältä blogista mitään tietoa langasta…Jos jostain vielä löydän, lisään langan tiedot tänne tietenkin.
Lanka on myös ihanan lämpimän väristä, hyvin syksyistä. Lämmittää siis monin tavoin käyttäjäänsä. Sukat ovat ohuet, jotta sopivat hyvin kenkiin, siitä huolimatta ovat todella lämpimät.
Tällaiset värikkäät sukat on hyvä yhdistää tummaan

Lue koko postaus tästä