Jämistä hauska mekko

Maaliskuussa minulla kova kesä polte ja ompelin ja postailin kivan kesävaate- postauksen. Tämä postaus oli kuitenkin ajottautunut talveen ja kuvia vaatteet päällä oli turha silloin odottaa. Nyt aika moni vaate on päässyt käyttöön ja uudelleen esitelty blogissakin. Ja varmasti muuton jälkeen saatte nähdä vielä enemmän kaikkea kivaa, niin vaatteita kuin sisustustakin. Paljon tulee muuttumaan koti kun astumme tuohon hyvin erilaiseen ympäristöön mihin olemme tottuneet.

Mekkoni oli ensimmäisiä Lumppis-projektin tuotoksia ja en ollut aivan varma, että onko sellainen mitä olin ajatellut. Tosin nyt kun mekko on ollut päälläni, niin pitää sanoa, että kyllä on juuri sellainen kuin sen halusin ollakkin. Projekti ei ole tällä hetkellä paljoakaan edistynyt, sillä ompeluaika on erittäin rajallinen ja perjantaina pitää olla koneet pakattuna pois tieltä kun viedään isot huonekalut uuteen kotiin.

Kun oltiin lähdössä Tekasin-festareille, jouduin hetkeksi pysähtymään ja miettimään, että mikä sopisi kyseiseen tilaisuuteen kaikkein parhaiten ja aika nopeasti huomasin, että se on juurikin tämä mekko, joka

Lue koko postaus tästä