Jeffree Star Cosmetics Thirsty -paletti

Jeffree Start Cosmetics Thirsty -paletti ilmestyi jo viime vuonna osana suurempaa kesäkokoelmaa (kesä 2018). Tämän jälkeen on uusia kokoelmia tullut ja möys mennyt kyseiseltä merkiltä, mutta ajattelin tämän silti nostaa vielä jalustalle sillä se on edelleen saatavilla ja eihän juttu ole miksikään vanhentunut! Värit ja koostumukset sopivat nimittäin taas paremmin kuin hyvin kesään.

Jos et muuten ole käynyt vielä lukemassa postaustani Jeffree Star Cosmeticsin Magic Star -peitevoiteesta sekä -irtopuuterista, käy lukemassa se täällä. Jos muut merkin tuotteet kiinnostavat, pääset näkemään kaikki postaukseni täällä. Nämä kuvat on muuten jo viime kesältä jolloin paletin ostin, en vain koskaan saanut aikaiseksi kirjoittaa postausta!

Pakkaus

Tämä Jeffree Star Cosmetics Thirsty -paletti, kuten muutkin Jeffree Starin merkin, pakkaukset ovat aina jostain omasta maailmastaan. Pahvi on oikein tukeva ja suojaa palettia hyvin. Tälläinen graafikkotyttö myös rakastaa sitä, että sadepisarat ovat vielä erikseen lakattu, joka saa ne kiiltämään ja kohoamaan pahvista. Itse kartonki on kevyttä metallinhohtoa

Lue koko postaus tästä