Jeffree Star meikkiä- loving it!

Well Hello, Jeffree Star! Mun on pakko myöntää, että olin kuullut, mutta en kertaakaan katsonut hänen tubeaan. Ehken siksi, että maailma on niin täynnä some- julkkiksia ja jotenkin vaan on vähän..hmm…kyllästynyt siihen. Ajattelin, että yksi kun on nähty niin kaikki on. EI ole! 😀 Siis ihan mielettömän mahtavan tuntuinen ihminen! Suorasanainen, tiukat hyvät mielipiteet ja seisoo sanojensa takana, yes! Ja se räväkkyys, lisää näitä persoonia maailmaan! <3 Ihana!

Meikkituoriaalit mahtavia, asiantuntemusta monelta vuodelta kosmetiikan saralla, halunnut tuotteensa olevan oikeasti laadukas! Yep, sopii käyttäjän näkökulmasta!

Nämä on Olet kaunis– verkkokaupasta, joka ilmeisesti siis ainoa, joka tuota merkkiä suomessa myy. (ei faktaa, mutta näin käsitin)

Olin vähän hukassa ensin, kun en tiennyt tuotteista mitään joten mutu-tuntumalla klik ja tällaiset tuli:


Eli Beauty killer- luomiväripaletti ja Huulilakkasetti, minikokoa. Nuo pakkaukset olivat jo ihan luksusta, pakattu niin ihanasti ja itse pakkaus! Pinkkiä, kultaa ja laadukas laatikko ympärillä. Tuli heti hyvä fiilis, sellainen että ah, olen special ja ansaitsen vähän luxusta. 


 Siis tämä ihanuus.

Lue koko postaus tästä