JKL LEMPPARIPAIKAT / LUTAKON NURKKA

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla.com

Jee, jatkoa mun ja Mariannen postaussarjaan, täältä tulee toinen osa! Käytiin tosiaan illallisella Lutakon Nurkassa, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Lutakossa, tanssisalin nurkassa, haha! Tää paikka oli entuudestaan hieman tuntemattomampi meille, mutta mä olin ainakin kuullut kehuja tän paikan sapuskoista, joten oli pakko käydä testaamassa. Moni multa kysyikin snäpin ja instastoryn kautta, että missä me oikein ollaan syömässä. Ehdoton suositus tälle paikalle!

Sisätilat oli pienet, mutta viihtyisät. Mä tykästyin tummanpuhuvaan sisustukseen ja viihtyisiin viherkasveihin. Lutakon Nurkassa on pieni bistromenu ja lounasaikaan on saatavilla myös päivittäin vaihtuva lounas. Me valittiin kaikki neljä menusta lihaleipä, ja ei ois voinut paremmin valita! Kivaa vaihtelua tavalliselle joka paikasta löytyvälle burgerille. Leivän kanssa oli tarjolla ehkä maailman rapeimpia lohkoperunoita. Ruoka oli erilaista, mutta hyvin maukasta. Tosi kivaa vaihtelua!

Käytettiin illallisen yhteydessä Offerilla.comin tarjous, kaksi pääruokaa yhden hinnalla (eli vaan 22€), ja kyllä muuten kannatti. Tarjouksen saa lunastettua Offerilla.comin sivuilta, täältä, ja ruokailu maksetaan sivustolla jo ennakkoon. Ravintolaan mennessä paikan päällä näytetään lahjakortti, ja eikun syömään! Aloin tonkimaan myös Offerin muita tarjouksia täällä Jyväskylässä, ja taitaa muutama muukin juttu lähteä kokeiluun! Tarjouksia löytyy kasvohoidoista hohtokeilailuun, ja mun mielestä Offerin kautta on hauska kokeilla ihan uusiakin juttuja.

Käy myös tsekkaamassa mitä mieltä Marianne oli Lutakon Nurkasta!

LUTAKON NURKKA
LUTAKONAUKIO 3
40100 Jyväskylä

Onko Lutakon Nurkka sulle entuudestaan tuttu paikka? Ootko sä jo tsekkaillut Offerin tarjouksia? xx