Joridin neuleita lapsille


Poneja lapasissa, pipoissa ja sukissa, iiik! Näistä meidän muksut tykkäisivät, sekä poika että tyttö! Jokainen My Little Pony -jakso on nauhoitettava ja katsottava. Samoja jaksoja saatetaan katsoa useammankin kerran putkeen. Viime syntymäpäivillä oli unicorn/poni-teema. Suosittua siis on. 
Taas on kirja täynnä ihanuuksia! Rakastan kirjoneuleita vaikken itse niitä juurikaan osaa neuloa. Mutta onneksi on anoppi ja mumma joka osaa. Onnea on läheinen, joka osaa neulomisen taidon. Paljosta jäämme paitsi sitten joskus kun ei kutojaa enää lähipiiristä löydy. Mumma on neulonut lastenlapsilleen ja meille aikuisille lukuisia upeita lapasia ja sukkia, ja aina yhtä vaatimattomin elkein ne saajilleen lahjoittaa. Olen minä anopin kutomuksia antanut eteenpäinkin halukkaille ja aina on tullut kehuja laadukkaasta jäljestä. 
Joridin neuleita lapsille – 45 hauskaa neuleohjetta 0-8-vuotiaille on Jorid Linvikin – suositun norjalaisneulojan – kolmas suomeksi käännetty neulekirja. Kirjan mallit ovat ihanan värikkäitä ja kuoreiltaan runsaita ja vivahteikkaita. Kuvioissa on lasten suosikkeja: traktoreita, eläimiä, sydämiä, pilkkuja, raitoja ja geometrisia muotoja. Malleista

Lue koko postaus tästä