JOULU- JA TAMMIKUUN LOPPUNEET

Heipsan ja ihanaa helmikuuta kaikille! Täällä alkaa talviloma vedellä viimeisiään ja pieni stressin poikanen on jo hiipimässä mun mieleeni. Muuten loma onneksi meni kyllä aivan ihanasti ja sain nollattua ajatukset hyvin! Matkan jälkeen ollaan lähinnä vain kotoiltu, mutta sain mä myös parit rästiin jääneet hommat hoidettua ja nyt on esimerkiksi uudet lasit tilattu ja hampaiden porausaika varattu! 
Kauheasti olisi tehnyt mieli postailla taas matkasta, mutta ehkä tähän väliin on hyvä jakaa vähän jotain muutakin. Marraskuussa en saanut mitään tuotteita loppumaan, joten päätin suosiolla hypätä yhden kuukauden yli ja tehdä postauksen joulu- ja tammikuun loppuneista tuotteista, joita kertyikin ihan kiva määrä!

Organic Shop Pomegranate & Patchouli Conditioner. Ihan perushyvä hoitoaine kivassa pumppupullossa. Oon tosi huono arvostelemaan shampoita ja hoitoaineita, koska mun tukka kelpuuttaa yleensä kaiken. Tämä hoitsikka ajoi hyvin asiansa, mutta en pahemmin pitänyt sen tuoksusta. Sinäänsä ei mitään vikaa, mutta tuskin ostan tätä uudelleen. Ei jatkoon.
Organic Shop Raspberry & Acai Hair mask.

Lue koko postaus tästä