Joulu kuudessa kuvassa

Kukkuu, täällä kirjoittelee yksi täysin rentoutunut ja levännyt joulutyyppi! Oon viettänyt kaksi täyttä vapaapäivää sen kummemmin piittaamasta tai stressaamasta mistään. Nappailin kuitenkin parit jouluiset kuvat teille, ja tässä tuleekin tiivistettynä mun joulu kuudessa kuvassa. 

Meidän joulu on aina ollut tosi perinteikäs ja sen takia joulusta pidänkin. Aaton aattona leivotaan pipareita ja koristellaan kuusi. Ja aattona katsotaan yhdessä Joulupukin Kuumalinja ja Lumiukko. Haudoilla käynti ja joulusauna on varmasti monilla muillakin aina tiedossa. Meidän aattoon kuuluu joka vuosi myös aitassa glögin juonti ja lautapelejen pelailu. Tänä vuonna olin itse enemmän innoissani muiden lahjoista, ja varsinkin kun hankittiin perheen kesken iskälle vinyyli levysoitin. Hahah, onkohan tämä nyt sitä aikuisuutta?

Meillä oli kuitenkin kaiken kaikkiaan ihana ja rauhallinen joulu, ja oon kyllä nyt ladannut akkuni täyteen kaikesta siitä ruuasta ja pyjamassa hyggeilystä. Eikös se olekin joulun tarkoitus! Tänään olisi vielä suunnitelmissa lähteä Tapsan tansseihin päättämään tämä joulunjuhlinta, ja sitten voi palata arkeen muutamaksi päivää.

Mites teidän joulu meni? xx

Lue koko postaus tästä