Jouluarvonta!

Joulu tulee ihan tuota pikaa ja blogimaailma on melko täynnä erilaisia joulukalenteriarvontoja ja muita sen kaltaisia. Joulu on arvontojen sesonkiaikaa. Siispä ajattelin minäkin ponkaista käyntiin pienen jouluarvonnan. Palkintona on kompakti setti kosmetiikkaa ikään kuin joululahjaksi yhdelle onnekkaalle. Ihan vaan jotain pientä.
Arvontapalkinto on tällainen:kaksi Sephoran kangasnaamiota: avocado ja pomegranateThe Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% seerumiZiajan vuohenmaitokäsivoide (ostettu Puolasta siksi puolankieliset tekstit)Benefitin Hoola Bronzer ja California poskipuna (minikokoiset)Sephoran crease shadow -sivellinBohon kynsilakka Rose Poudre*Eunyul Blackhead One Kill Stick* (korealainen merkki) Arvottavat tuotteet olen itse ostanut ja maksanut, paitsi Eunyulin mustapääpuikon ja Bohon kynsilakan, jotka olen saanut blogin kautta. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömiä ja avaamattomia. 

Arvonnan säännöt 
Arvonta on avoin kaikille, mutta blogini vakiolukijat (Bloggerin, Bloglovinin, Blogit.fi:n, Instagrammin tai jonkun muun relevantin kanavan kautta) saavat kaksi arpaa ja muut yhden. Kerro kuinka monella arvalla olet mukana. Uudet lukijat ovat tietysti erittäin tervetulleita.Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttikentässä parhaan jouluherkun, jota ilman joulu ei tunnu joululta.Kirjoita myös

Lue koko postaus tästä