Joulufiiliksissä

Mun kodin joulusisustus on minikuusta vaille valmis! Ajattelin istuttaa myös sen kuusen juurelle pienen tontun, mutta siitä lisää sitten vähän lähempänä joulua, kun pääsen sinne kuusimetsälle! Kävin  kuitenkin ostamassa muutamia kausivaloja, virittelin jo joulupalloja ja kaivoin loputkin kynttilät kaapeista. Kohta on oikeasti jo joulu!

Nuo hehkulamppu -kausivalot on Minimanin löytöjä, paristolla toimivat, ja sopii tuohon verhon viereen mun mielestä kuin nenä päähän. Osa teistä tais nähdä mun snäpistä (@ninnipusa) värikkäiden jouluvalojen kriisin, kun vahingossa tosiaan nappasin hyllystä sinivihreät valot valkoisten sijaan. Oli siinä naurussa pidättelemistä, sillä just olin avautunut siitä kuinka kaameat värikkäät kausivalot onkaan! Noh, ne onneksi oli vain kaksi euroa, joten kävin nappaamassa uudet, ja tuossa Clas Ohlsonin pienessä lasipullossa ne komeilee. Ideana tosiaan tuo ”pullon korkki” valosysteemi on tosi kiva!

Vielä siis aion taikoa tänne jostain joulukuusen, ihan vain sellaisen pienen pienen, ja viritellä siihen ehkä muutamat pallot. Mitään muuta en nimittäin niin paljoa rakasta, kuin aidon joulukuusen tuoksua! Mut nää näistä joulufiilailuista, meillä on tänään tiedossa firman pikkujoulut, ja huomenna itsenäisyyspäivän illallinen serkuilla eli kivoja suunnitelmia löytyy!

Joko te ootte laittaneet kodin joulukuntoon? Ihanaa tiistaita, ja hyvää huomista itsenäisyyspäivää! xx

Lue koko postaus tästä