Jouluherkkuja ja joulukalenteri

Kuva.Jouluherkkuja ja joulukalenteri. Tomusokeria ja vohveleita. Hyviä ohjeita Annin uunissa blogissa kuten fudge, piparminttusuklaa,  kookos-suklaapallot. Muita ohjeita: suklaa-appelsiinitiramisu, nutellatortut, piparkakkumuffinsit. Käyvät joulupöytään tai miksei myös lahjaksi. Tein netti joulukalenterin johon tulee joka päivälle matkajuttua, reseptejä sun muuta 24.12 asti.

Joulukalenteri: 
Advent Calendar I made also in English.Kuva.Lämmintä talvijuomaa erikoiskahvit. Suklaakahvi on helppo tehdä laittamalla kahvin/lattekahvin sekaan hieman kaakaota, tai sulattamalla suklaata, tai nutellaa. Voi tehdä myös kookoskahvin laittamalla sekaan hieman kookosmaitoa. Nutellakahvi voisi olla kokeilemisen arvoinen. Karamellikahvista tykkään myös. Joulukahvin saa laittamalla sekaan esim. hieman kardemummaa tai kanelia. Joulukahvin ohje. Valion kahvireseptit. Erikoiskahveja voisi keksiä lisääkin ja netissä on runsaasti ohjeita joista inspiroitua katso myös Lavazzo. Valmiita makukahveja myy esim. Mokkamestarit.

Recipes for Christmas: chocolate and orange tiramisu.  Fudge.
Hot chocolate or chocolate coffee, how to make: mix latte macchiato or coffee with little bit of cocoa or make it with melted chocolate. Coconut coffee: add coconut milk. How to make Christmas

Lue koko postaus tästä