Joulujuttuja! Iloista joulua!

Joulukysymyksiä jouluaaton aaton ratoksi – omaksi ja ehkä jonkun muunkin. Löydetty jostakin blogista, mutta en muista enää kenen. 

1. Lempijouluherkku? Lanttulaatikko.
2. Mitä toivot itsellesi joululahjaksi? En toivo mitään joululahjoja.
3. Jouluperinne, jonka toteutat joka vuosi? Katson aina, kun Suomen Turku julistaa joulurauhan, minkä jälkeen syödään jouluriisipuuroa.
4. Kenen kanssa vietät joulua? Lasteni kanssa, mutta tällä kertaa niin, että vietämme vain yhden päivän kokonaan yhdessä, koska nuorempi poikani on tiiviisti töissä muut päivät. Vanhemman poikani kanssa vietänkin pitkän jouluvapaan, koska hän on tällä kertaa Suomessa peräti parin viikon joululomalla.
5. Millainen olisi unelmiesi jouluaatto? Sellainen mikä se on ollut jo monena jouluna – omassa rauhassa, omassa kodissa ja jos hyvin käy, niin omien lasten seurassa.
6. Voisitko viettää joulua lämpimässä vai pitääkö jouluna olla lunta? Jouluna olisi suotavaa olla lunta, mutta täällä Etelä-Suomessa se on viime vuosina ollut aika harvinaista. Mustat joulut ovat nykyään vakio. Mihinkään kuumaan maahan en lähtisi jouluna, mutta kaupunkilomalle voisin hyvinkin lähteä. 

7.